Vakantie in eigen dorp met heel veel activiteiten van allerlei aard, georganiseerd door verschillende organisaties samen: dat is in een notendorp ‘de Zomer van Baarle’. cultuurcentrum Baarle organiseert vanaf donderdag 30 juni tot en met zondag 11 september dit creatief, origineel, bruisend en verbindend project, samen met heel wat verenigingen en clubs.

In de tuin van het cultuurcentrum hebben we een basisinfrastructuur klaar gezet: bar, podium en luifel. Samen met verschillende clubs en verenigingen zorgen we voor een uitgebreid activiteitenaanbod voor alle leeftijds-groepen.

Een overzicht van de planning:

  • Dinsdagnamiddag: kinderactiviteit
  • Woensdagavond: lezing /workshop
  • Donderdagnamiddag: Baols Bakske
  • Vrijdagavond: concert

Naast deze planning worden de bestaande activiteiten mee opgenomen in het programma: Wieler6daagse, Plusweekend, de Schakel, muziekvereniging Sint-Remi, MOOOV Openluchtfilm…

De ZOMER van BAARLE is een project van cultuurcentrum Baarle en PLUS ETAGE, muziekvereniging Sint-Remi, St Jeugdwerk Baarle, Lokale Omroep Baarle, Theek5, Coderdojo Baarle, Judo Baarle, Karateclub Noritsu, MOOOV, Baols Bakske, OPENDOEK en Visit Baarle.

DE ZOMER van BAARLE  wordt ondersteund door gemeente Baarle-Hertog en gemeente Baarle-Nassau.
Het project heeft projectsteun van AVANSA Kempen en het buurtfonds Postcode Loterij Nederland.

Meer via https://avansa-kempen.be/ en https://www.postcodeloterijbuurtfonds.nl/