Doe jij mee met de Week van de Amateurkunsten? Wees welkom.

De Week van de Amateurkunsten (WAK) wil alle activiteiten van amateurkunstenaars/ liefhebbers in de kijker zetten en op die manier extra waarderen. Ben je acteur bij een theatergroep? Speel je mu-ziek in een bandje? Of zing je in een koor? Maak je schilderijen of beeldend werk? Dans je graag? Niets is te gek als je in je vrije tijd met kunsten bezig bent.

Dit jaar organiseren we de WAK-week van woensdag 22 april tem zondag 3 mei.

Kunstroute

Op zondag 26 april opent het Toeristisch Seizoen rond de Belgische Kerk.  Toerisme Baarle, Heemkunde Kring Amalia van Solms en cultuurcentrum Baarle organiseren dan een boeiende kunstroute op de as van de Belgische Kerk tot aan het cultuurcentrum. En het is ook nog Erfgoeddag.

 We zoeken muziekbands, koren, fanfares, dansgroepen…die dan willen optreden. Ben je een kunstenaar en wil je een werk achter het raam van een huis of in een etalage tentoonstellen? Dan zoeken we je ook. Doe mee en meld je aan. We nemen daarna graag contact met je op.

Andere activiteiten

Organiseer je in de WAK-week zelf een activiteit in  je clublokaal, een zaaltje of bij je thuis? En wil je deze graag mee extra promoten? Meld dan je activiteit. We nemen deze graag mee op in de promo-tiecampagne via sites, nieuwsbrieven, affiches …

Meld je aan.

Mail ons via wim@cultuurcentrumbaarle.eu

Bel ons via 014 699 326 of 013 507 82 33

WAK Baarle is een organisatie van cultuurcentrum Baarle, Heemkunde Kring Amalia van Solms, Toerisme Baarle, in samenwerking met de gemeentes Baarle-Hertog en Baarle-Nassau en vele kunstenaars.