Een kijkje achter de schermen…

Jammer genoeg moeten we jullie al lange tijd missen en mogen we jullie voorlopig nog niet in ons gebouw verwelkomen vanwege de corona. Maar in tussentijd zitten we niet stil en werken we achter de schermen gewoon verder. Wat doen we zoal?

Allereerst kunnen jullie via onze website steeds de laatste ontwikkelingen volgen omtrent het coronavirus. Hierbij wordt steeds rekening gehouden met zowel de Belgische als de Nederlandse wetgeving en houden wij ons aan de strengste regels op dat moment geldig. Dit hebben we in overleg met de gemeentes afgesproken.

De afgelopen weken hebben we elke dag op onze website en facebookpagina de werken van de expo van Celle ‘colorful stories’ geplaatst. Deze blijft online staan en kunnen jullie op elk gewenst moment nog bekijken.

Verder wordt er achter de schermen veel overlegd en besproken. We evalueren dingen en kijken indien nodig naar verbeterpunten. Dingen die zijn blijven liggen worden weer opgepakt en ook nieuwe mogelijkheden en kansen worden bekeken. Er wordt ook volop gebrainstormd over allerlei onderwerpen zoals ‘hoe we in de toekomst kunnen werken in de 1.5m maatschappij’ maar ook welke impact dit heeft op de cursussen, lezingen, vergaderingen…

Onze huishoudelijke dienst is lekker bezig met het spik en span houden van alle lokalen totdat we jullie weer terug zien. De bar is weer geschuurd en geschilderd en ook het meubilair en alle apparatuur is nagekeken en waar nodig hersteld door het beheer.

En dan ‘last but not least’ hebben we ons mooie gebouw zowel aan de binnenkant als de buitenkant voorzien van ons mooie nieuw logo. (zie sfeerfoto’s)

Wij zijn er in ieder geval al super blij mee en hopen jullie snel weer te mogen ontvangen.

Voor nu, wees lief voor jezelf en draag zorg voor elkaar. Samen komen we er door.

Zonnige groetjes,

Alle medewerkers van je cultuurcentrum