Afsluiting Zomer van Baarle / Talententocht

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Afsluiting Zomer van Baarle / Talententocht

19 september | 12:00 - 13:30 CEST

Gratis

Tweede talententocht nu zondag                                                         

Heerlijke fietstocht in Alphen Baarle, Ulicoten en Zondereigen

Ontspannend fietsen door Baarle en het prachtige buitengebied? Nieuwe plekjes ontdekken? En tegelijk de talenten van vele Baarlenaren bewonderen? Dat is de talententocht. Fiets en geniet mee nu zondagmiddag 19 september.

Cultuurcentrum Baarle organiseert samen met heel wat Baarlenaren deze zondag de tweede editie van de talententocht. Het is tevens de afsluiter van de ZOMER van BAARLE.

Al fietsend doorheen Baarle en het prachtige buitengebied ontdek je verschillende wondermooie plekjes. Zelfs aan rasechte Baarlenaren beloven we dat je nog nieuwe plekken zal ontdekken. De hele fietstocht is middag vullend  en is ongeveer 45 km lang. Onderweg passeer je voldoende leuke terrasjes van de plaatselijke horeca-zaken.

Er zijn vier startplekken voorzien: Baarle-centrum, Ulicoten, Zondereigen en net over de gemeentegrens in Alphen. Je kan vertrekken tussen 12.00 en 13.30 uur. Ter plekke krijg je de route en kan je starten. Als je de hele tocht maakt, is het eindpunt de plek waar je gestart bent. Onderweg hebben we extra pijlen gehangen zodat je de weg niet kan kwijtraken.

Onderweg kan je genieten van deze talenten. Je kan lekkere zelf gemaakte chocolade bonbons en truffels proeven. Er is een aanbod van streekproducten, recht van het veld bij de Melktap Ulicoten: melk rechtstreeks van de koeien en diverse streekproducten als aardappelen, aardbeien en ijsjes van schapenmelk. Je kan miniatuur modelbouw van o.a. vrachtwagens bewonderen. We brengen een bezoek aan de forellen-visvijver. Je luistert naar rustgevende muziek op niet-alledaagse muziekinstrumenten. Een 10-jarig meisje presenteert met de nodige fierheid haar eigen gemaakte sieraden. Gesprekjes kan je aangaan met alle deelnemers maar ook met de kunstige kletspotjes. Op diverse plekken presenteren we ook kunstwerken in diverse stijlen en materialen: tekeningen, schilderijen, aquarellen…

Een gezellige boeiende en ontspannende fietstocht voor het ganse gezin, jong en oud dus.

Talenten-fietstocht
Zondag 19 september                                                                        
Vertrekken tussen 12.00 en 13.30 uur op één van deze startplekken:

  • Baarle-centrum: cultuurcentrum Baarle Pastoor de Katerstraat 5-7, in de tuin onder de luifel
  • Zondereigen: Zondereigen 1b
  • Ulicoten: Maaijkant 19
  • Alphen: Laan van Echternach 14

Gratis.

Gegevens

Datum:
19 september
Tijd:
12:00 - 13:30 CEST
Kosten:
Gratis

Organisator

cultuurcentrum Baarle