Cabaret: Grof geschud met Lander Severins (BE) en Myrthe van Velden (NL)

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Cabaret: Grof geschud met Lander Severins (BE) en Myrthe van Velden (NL)

14 oktober | 20:00 CEST

€10

Cabaret

Donderdag 14 oktober               Broeden

Try-out                                          Grof geschud met Lander Severins (BE) en Myrthe van Velden (NL)

Een gate op vliegveld Zaventem, waar een man (De Lander) verwachtingsvol met een bord en een roos zijn grote liefde, of in ieder geval het beeld van zijn grote liefde (De Myrthe), opwachtte na zes weken van haar gescheiden te zijn en toen in een oogopslag zag dat haar afwijzing definitief was. Het nog maar net autonoom geworden hart van de vrouw brak bij het zien van alle pijn van de man, en zo bleef zij nog 732 dagen bij hem met scherven in haar borst.

Een koalaknuffel in de schiettent, een relikwie van hun eerste keer samen spelen op de Gentse Feesten. Een stuk pluche met een te uitgebreide backstory. Laurence Fitzgerald Backstabber Johnson. Een realistisch relaas van een relatie die op de klippen loopt.
Een geadopteerde hond waarvan ze allebei geen afstand willen doen.

Na het in de pers bejubelde debuut ‘Lijmen’, waarin Lander Severins en Myrthe van Velden hun symbiotische liefde tot op het bot analyseerden, komt Grof Geschud nu met een tweede avondvullende cabaretvoorstelling: ‘Broeden’.
De relatie hield geen stand, het duo wel. Voorlopig.
Wees getuige van een hilarische en ontroerende poging van deze ex-geliefden om zichzelf te verlossen van de verpletterende angst om verlaten te zijn.
Een poging die duizend beelden krijgt in verhalen, nummers en scènes. Verbeelding als laatste reddingsboei.

Onder de vleugels van Raf Walschaerts (Kommil Foo) en Janne Desmet (Studio Orka) en met dramaturgische ondersteuning van Minou Bosua (De Bloeiende Maagden) vliegt Grof Geschud uit.

Grof Geschud is Lander en Myrthe. Zij is een Nederlandse, hij een Vlaming en samen waren ze een jong koppel. Baarle is een ideale plek voor de tryout van hun nieuwste voorstelling.

EXTRA  Hun debuutvoorstelling Lijmen van cabaretduo Grof Geschud is genomineerd voor Neerlands Hoop 2021. De cabaretprijs wordt uitgereikt aan veelbelovende theatermakers met een groot toekomstperspectief.

Donderdag 14 oktober om 20.00 uur

Inkom: € 10

Meer weten?  www.grofgeschud.eu

Reserveren:

Voer hier eventueel een 2e telefoonnummer in.
Voer hier het aantal en de namen van de overige personen in.

 

Gegevens

Datum:
14 oktober
Tijd:
20:00 CEST
Kosten:
€10
Evenement Categorie:

Locatie

Aula