De Zomer Van Baarle: enquête

Jouw mening en inspiratie telt.

Vorig jaar organiseerde cultuurcentrum Baarle samen met verschillende clubs de eerste editie van “De Zomer van Baarle” tijdens de zomermaanden. In 2022 plannen we een tweede editie. En jouw mening en inspiratie telt.

We blikken eerst toch even terug op vorige zomer, naar de eerste editie van “De Zomer van Baarle”. Clubs en het cultuurcentrum organiseerden samen 1 receptie, 1 openluchtfilm, 2 radio-uitzendingen, 6 workshops, 8 concerten en een aantal kinderactiviteiten. Baols Bakske organiseerde hun koffie-en ontmoetingsmoment onder de luifel. De Wielerzesdaagse en de Avondvierdaagse maakten deel uit van het programma. Te veel om op te noemen.

Een kleine 2000 bezoekers genoten van het aanbod. Ondanks de korte voorbereidingstijd en de coronamaatregelen die niet altijd even simpel waren, kunnen we toch terugkijken op geslaagde zomeravondactiviteiten. Tijdens een evaluatiemoment met de clubs heerste er een algemene tevreden indruk. De eerste editie van ‘’De Zomer Van Baarle” was zeker en vast een succes te noemen.

Ondertussen dromen we van een tweede editie. De eerste voorstellen en ideetjes borrelen op. We kijken hoopvol naar de toekomst.  En om die tweede editie nog succesvoller te maken, hebben we jou nodig. We willen jouw bedenkingen, opmerkingen en suggesties voor “De Zomer van Baarle” graag meenemen.

Hieronder kan je een enquête vinden met 25 vragen over de organisatie, de concerten, de workshops en de promotie. We stellen ook nog enkele losse vragen. De bevraging invullen, kost je ongeveer 5 minuten tijd.

We willen je bedanken voor jouw mening en inspiratie. Onder de deelnemers aan de enquête verloten we  8 leuke prijzen die betrekking hebben op ‘’De Zomer Van Baarle 2022’’: 1 x gratis toegang tot alle activiteiten,  2 x gratis toegang tot het openingsconcert, 2 x gratis toegang tot het slotconcert, 1 x gratis toegang tot al de workshops, 2 x gratis toegang workshop naar keuze

Doe jij mee?

Invullen kan t.e.m. zondag 6 februari.

1. LOCATIE

2. ACTIVITEITEN ALGEMEEN

Aantal concerten
Aantal workshops

3 CONCERTEN

4 WORKSHOPS

5. ENTREEPRIJS

6. PROMOTIE

7. IN ONZE REGULIERE PLANNING IS ER TOT OP HEDEN GEEN AANDACHT GEWEEST VOOR BEGINNENDE AMATEURBANDS.

8. DE LAATSTE VRAGEN

INDIEN JE KANS WIL MAKEN OP 1 VAN ONZE PRIJZEN VUL DAN HIERONDER EVEN JE GEGEVENS IN.

14 februari krijgen de winnaars een bericht.

Ook zullen wij de namen van de prijswinnaars bekend maken via onze facebook pagina, onze website en middels een artikel in Ons Weekblad. Mocht je hier een probleem mee hebben, laat het ons weten.

Het evenement is afgelopen.

Datum

13 - 31 jan 2022
Verlopen!

Comments are closed.