Gemeenschapsvergadering + informatieve sessie over “Snelle energiebesparing”

Graag nodigen we jullie uit op de gemeenschapsvergadering van donderdag 8 december om 19h30 in de Aula van cultuurcentrum Baarle, Pastoor de Katerstraat 5-7, Baarle.

Deel 1: AGENDA 19.30 tot 20.00 uur

    1. Opening
    2. Nieuwbouw cultuurcentrum  We geven een stand van zaken van het proces. Na “de stenen” willen we de volgende periode meer “de inhoud” aan bod laten komen.
    3. Ontwerpbegroting 2023 De ontwerpbegroting 2023 van het cultuurcentrum wordt ter stemming voorgelegd op de enclaveraad van december. We geven duiding bij deze ontwerpbegroting.         
    4. Bestuurssamenstelling We overlopen de samenstelling van het Bestuur. Michiel Goos is vertegenwoordigd door de Gemeenschapsvergadering. We stellen zijn herbenoeming voor.
    5. Rondvraag

 

Deel 2: OPEN VOOR IEDEREEN 20.00 tot 21.30 uur (GRATIS)

Informatieve sessie over “Snelle energiebesparing”. Door Bond Beter Leefmilieu

Het hoofddoel is het informeren, inspireren en mensen (hopelijk) laten nadenken over hun eigen energieverbruik. We willen hiermee vooral aantonen waar het voordeel zit voor de burger en verenigingen zelf. Dit doen we door financiële besparingen en slimme tips in de kijker te zetten. We reiken iedereen praktische tips en leidraden aan om stappen te ondernemen. Het gaat om aanpassingen die zonder moeite en zonder grote investeringen een paar honderd euro per jaar kunnen besparen op de energiefactuur – denk aan sluipverbruik vermijden, hoe omgaan met huishoudtoestellen, verschil LED en spaarlampen, of radiatorfolie aanbrengen. In anderhalf uur geeft een energiespecialist praktische info over het energieverbruik van huishoudtoestellen, verwarming, verlichting en de digitale meter. Bedoeling is niet om elke oplossing in detail toe te lichten, wel dat deelnemers na de sessie in staat zijn om eigen duurzame keuzes ‘op maat’ te maken en weten waar ze meer info kunnen vinden over de aangehaalde oplossingen en/of actoren en diensten.

Aanmelden:
We hebben ons best gedaan om het aanmelden via onderstaand inschrijfformulier zo gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Mocht het toch niet lukken om in te schrijven / reserveren, mag je ons natuurlijk altijd bellen. We helpen je dan graag verder.

Voer hier eventueel een 2e telefoonnummer in.

Het evenement is afgelopen.

Datum

08 dec 2022
Verlopen!

Tijd

19:30
Categorie

Organisator

cultuurcentrum Baarle
Telefoon
0135078233
Email
info@cultuurcentrumbaarle.eu

Comments are closed.