Lezing: Sandra Verhoeven Bewustzijn aanspreken

Met jezelf aan de slag door het bewustzijn aan te spreken

Het komt voor dat iemand niet lekker in zijn/haar vel zit, veel piekert, lichamelijke klachten ontwikkelt…kortom iemand kan op verschillende gebieden klachten krijgen. Dit gebeurt dan meestal op fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel gebied of een combinatie hiervan.

Wat gebeurd er dan energetisch?
Ieder mens maakt in het leven dingen mee zowel positief als negatief. Al deze gebeurtenissen worden opgeslagen. De positieve gebeurtenissen zijn van harte welkom. De negatieve gebeurtenissen worden liever goed weggestopt om er maar niet meer naar te hoeven kijken. Dit kan vroeg of laat klachten geven waarbij er totaal geen verband wordt gelegd met de oorsprong ervan.
Er kan namelijk een lichamelijke klacht ontstaan waarvan de oorzaak op emotioneel gebied ligt. Vaak gaan mensen dan aan symptoombestrijding doen. Er wordt iets gezocht om het lichamelijke ongemak te verminderen.
Wat er met bewustzijnswerk anders is, is dat we de oorzaak aanpakken van het symptoom.
Omdat alles uit licht en informatie bestaat en ieder met elkaar in verbinding is, mag ik met toestemming van de ander op zoek gaan naar deze oorzaak. De oorzaak mag loskomen en losgelaten worden. Hierdoor komt er ruimte. Deze ruimte wordt opgevuld met positieve informatie. Doordat er van binnenuit andere informatie wordt ingezet, mag diegene in de dagen/ weken die er op volgen ervaren wat er veranderd is.
Met bewustzijnswerk wordt er van binnenuit gewerkt zodat het daarna aan de buitenkant gemerkt wordt.
Er moeten geen zware verhalen verteld worden, enkel het thema
Tijdens het werken, zul je merken dat je lijf in beweging komt. Dit gebeurt doorgaans rechtopstaand en met de ogen gesloten. Hoe makkelijker je je lijf toestaat om de bewegingen te maken die het wil maken, hoe makkelijker en sneller het proces van loslaten gaat.
Laat het denken achterwege en kom in je gevoel. Je mag voelen en vertellen wat ondertussen ervaren wordt. We zijn in het hier en nu en alles kan gezegd worden.
Als ik zelf door de woorden heen ben en de ander dus voor het moment klaar is, blijft diegene nog even staan/ liggen tot het moment dat het proces klaar is om daarna vanzelf de ogen weer te openen.
Hierna wordt van alles positieve veranderingen een programma gemaakt die in de dagen erna opnieuw thuis wordt afgespeeld. Belangrijk is dat je jezelf dankbaar bent voor elke verandering die je ervaart. Je hebt hier tenslotte op energetish gebied ontzettend hard voor gewerkt.
Dus… wil je via je bewustzijn jezelf een cadeau geven en jezelf een boost, upgrade of reset geven op meerdere gebieden…?
Je bent van harte welkom!

Entree aan de kassa

 

Het evenement is afgelopen.

Datum

17 aug 2022
Verlopen!

Tijd

19:30

Kosten

€5,00
Categorie

Comments are closed.