Middagconcert: Beresford – Houtkamp – Tramontana – Blume: FRUSH

Zaal open 14.30, aanvang 15.00

Entree 15 euro, onder 25 jaar 7,50 euro

Reserveren: info@plusetage.nl

Dit improvisatiekwartet bestaat uit vier muzikanten die al in verschillende combinaties met elkaar gespeeld hebben. In 2023 maken zij hun eerste gezamenlijke tour.

Luc Houtkamp (Malta/Den Haag) is een Nederlandse, in Malta gevestigde muzikant en componist die de kloof overbrugt tussen compositie en improvisatie. In 2004 won hij de VPRO/Boy Edgar Prijs voor zijn unieke stijl als saxofonist, componist en bandleider.

Sebi Tramontana (München, Sicilië) is een Italiaanse jazztrombonist uit München die het vaakst wordt geassocieerd met avant-gardejazz en vrije improvisatiemuziek.

Steve Beresford (VK) is al meer dan dertig jaar een centrale figuur in de Britse improvisatiescene. Hij is waarschijnlijk het best bekend om zijn vrije improvisatie, maar heeft ook muziek geschreven voor film en televisie en is betrokken geweest bij een aantal popmuziekgroepen.

Martin Blume (Dortmund) is actief als drummer sinds 1983, organiseerde vele internationale projecten en werkte samen met een groot aantal bekende improviserende muzikanten over de hele wereld, waaronder Peter Brotzmann, Lol Coxhill en Ken Vandermark.

Luc Houtkamp – saxophones, clarinet (NL/ MT), Sebi Tramontana – trombone (IT/ DE), Steve Beresford – piano, toys, electronics (UK), Martin Blume – drums, percussion (DE

Het evenement is afgelopen.

Datum

19 nov 2023
Verlopen!

Tijd

14:30 - 18:00

Kosten

€15,00

Organisator

PlusEtage
Telefoon
013 507 7652
Email
info@plusetage.nl
Website
http://www.plusetage.nl/Programma/

Comments are closed.