Ontmoetingsdag dementie vriendelijk Baarle

Dementievriendelijk Baarle organiseert haar volgende ontmoetingsdag. Deze dagen zijn bedoeld voor mensen met geheugenproblemen of dementie, samen met hun mantelzorgers.

Het belooft een mooie dag te worden. Willem van Gool komt ons uitleg geven over enclaves en smokkelen. Het Enclavekoor verzorgt een prachtig en gezellig optreden. We genieten uiteraard van een lekkere herfst-lunch. En het bijpraten, nieuwe mensen ontmoeten, verbindingen maken, blijft de rode draad door de dag heen. Een gezellige, laagdrempelige en positieve bijeenkomst.

Komt u ook op 29 oktober?

Deze dag zal doorgaan op zaterdag 29 oktober 2022 in de aula van Cultuurcentrum Baarle. Vanaf 10.15 uur bent u van harte welkom. Het programma duurt tot 15.00 uur.

Behoort u tot de doelgroep of komt u samen met iemand uit de doelgroep? U bent van harte welkom! Deelname aan deze bijeenkomst is gratis, vooraf aanmelden is wel noodzakelijk.

Aanmelding is mogelijk vóór 21 oktober bij de balies van beide gemeentehuizen,of telefonisch of per e-mail: Amy Viskens van de gemeente Baarle-Hertog, tel.014-698070, email amy.viskens@baarle-hertog.be Kitty Vrolijk van de gemeente Baarle-Nassau, tel.088-3821473, email kittyvrolijk@abg.nl

We ontmoeten u heel graag 29 oktober!

Marianne, Ineke, Hannie, Annet, Eva en Kitty

Het evenement is afgelopen.

Datum

29 okt 2022
Verlopen!

Tijd

10:15

Comments are closed.