Open accordeonisten middag Baarle

We nodigen u van harte uit voor DE Accordeonmiddag van Baarle. De gehele middag zijn er optredens van verschillende plaatselijke en regionale artiesten.

We hebben veel accordeonisten bereid gevonden hun kunnen te tonen op deze speciale middag. De een speelt solo, de ander in een groepje en er is een accordeonist die gezellig meezingt. Allen worden begeleid door een drummer. Nieuw dit jaar is de trompettist! Hij zal samen met de accordeonisten een paar geweldige nummers spelen.

Iedereen is van harte welkom op deze gezellige muzikale middag. Lekker meezingen en wellicht nog een dansje wagen, of gewoon genietend met een drankje aan tafel, het kan allemaal. In juni afgelopen jaar hebben we een soortgelijke middag gehad. Er werd meegezongen, geklapt en zelfs een heuse polonaise gelopen! We hopen op een net zo enthousiast publiek.

De muzikale middag wordt gehouden op zondag 6 november a.s. vanaf 13.30 uur in de grote zaal van Cultuurcentrum Baarle. Entree € 2,50. Schrijf deze datum in je agenda of op de keukenkalender dan zal je het zeker niet missen.

Vriendelijke groet en tot ziens, de accordeonisten

Het evenement is afgelopen.

Datum

06 nov 2022
Verlopen!

Kosten

€2,50

Organisator

Baols Bakske
Telefoon
0645160623
Email
evelinebeemster@contourdetwern.nl
Website
http://www.vrijwillerspuntbaarle.nl

Comments are closed.