Oproep Week van Dementie

Oproep Week van Dementie

Doe je mee als kunstenaar? Of wil je als jongere meewerken?

Op 21 september is het Wereld Alzheimerdag. In die periode organiseert de werkgroep Dementievriendelijke gemeenschap Baarle samen met cultuurcentrum Baarle al voor de vierde keer “De Week van Dementie”.
In de aanloop naar deze nieuwe projectweek (september 2022) willen we graag dat verschillende kunstenaars creatieve workshops geven aan kinderen, jongeren en mensen met geheugenproblemen. Samen maken ze kunstwerken die geëxposeerd worden tijdens de Week van dementie in september 2022.  We werken verder aan de programmatie van een interactieve theatervoorstelling.  We brengen tot slot het ganse jaar lang verhalen van mensen met geheugenproblemen in beeld; net als de kinderen en jongeren die met de kunstenaars werken.
STEUN
“De Week van Dementie” is een project van Dementievriendelijke gemeenschap Baarle en cultuurcentrum Baarle, met de gewaardeerde erkenning en steun van Gemeente Baarle-Hertog en Gemeente Baarle-Nassau.
Dit jaar geniet de projectweek extra ondersteuning van “De Warmste Week”.
Meer via www.dewarmsteweek.be of www. www.kbs-frb.be/nl/kunnen-zijn-wie-je-bent-zo-belangrijk
OPROEP KUNSTENAARS
Ben jij professioneel kunstenaar of ben je er als liefhebber mee bezig? Zin om een workshop te geven? En wil je wel eens graag met een groepje kinderen en jongeren, eventueel aangevuld met mensen met geheugenproblemen aan de slag?
Stel je dan zeker kandidaat via onderstaand formulier.
OPROEP KINDEREN EN JONGEREN
Ben je jonger dan 18 jaar? Zit je in een jongerenvereniging? Of kan je een groepje kinderen of jongeren verzamelen? En wil je graag een workshop volgen?
Stel je dan zeker kandidaat via onderstaand formulier.

Voer hier eventueel een 2e telefoonnummer in.

The event is finished.

Datum

09 - 31 mrt 2022
Expired!

Comments are closed.