Optreden: Nol Havens

“Eén kopje koffie”, ken je het nog: de wereldberoemde hit? In “Tijd voor PLAN B” brengt
Nol een concert, verhalen, portretfotografie en een boek mee.
Nol Havens maakt de balans op na zijn in 2021 uitgekomen en  alom geprezen album “Doe mij maar alles”. Een zeer persoonlijk solo album. Nu is er een EP als verlengstuk van het album met een 2e plan, PLAN B.
Afgelopen zomer toerde Havens met zijn Eriba-caravan langs podia en openluchtlocaties. Ook dit werd omarmd door het publiek en het kreeg Nol op z’n best – met nieuw en oud repertoire dat we van de zanger van VOF de Kunst kennen. Vaak alleen met gitaar en soms met kompaan aan zijn zijde.
Voor deze zomer is er een nieuw plan waarbij Havens (die ook fotograaf is) twee passies gaat verbinden tijdens zijn optredens: fotograferen en muziek. Bij elk optreden zet Nol een foto-portret-set op en maakt vóór of na het optreden portretten van een aantal mensen uit het publiek. Ook krijgen al deze mensen vijf vragen te beantwoorden. Het resultaat van de portretten met de antwoorden wordt uiteindelijk (na selectie) uitgebracht als boek met de titel “Vanaf hier”. Een tourverslag van 2022.
In “Tijd voor Plan B” zingt en vertelt Havens over het leven als zanger, als vader en als fotograaf en kijkt hij voorzichtig naar plannen voor de toekomst.

Meer weten?
www.nolhavens.nl

Kaarten verkrijgbaar aan de kassa.

 

Het evenement is afgelopen.

Datum

15 jul 2022
Verlopen!

Tijd

20:30

Kosten

€10,00
Categorie

Organisator

cultuurcentrum Baarle
Telefoon
0135078233
Email
info@cultuurcentrumbaarle.eu

Comments are closed.