Radiomiddag: Matinee Lokale Omroep Baarle

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Radiomiddag: Matinee Lokale Omroep Baarle

4 juli | 13:00 CEST

Gratis

Eerste zondagmiddagmatinee met Lokale Omroep Baarle

Zondag vier juli heeft de Lokale Omroep Baarle de eer om het eerste zondagmiddagmatinee te verzorgen. Vanaf het podium in de sfeervol ingerichte en deels overdekte tuin van het cultuurcentrum Baarle zie je presentatoren en dj’s aan het werk, kun je gezellig op het terras genieten van een drankje ondertussen en misschien wel een dansje wagen… Gratis toegankelijk!

Of je kunt natuurlijk ook thuis aan de radio meegenieten, want de hele middag wordt de uitzending ook live uitgezonden via 87.8 FM of www.omroepbaarle.nl live luisteren. De Lokale Omroep Baarle is de Nederlandse lokale omroep van het dorp, zij brengt lokaal nieuws, amusement, jeugdprogramma’s, muziek in allerlei genres en een top 100 en Border Top 10.

Te gast bij
Deze zondag start het programma om 13.00 uur met een live uitzending met gasten. Het programma Te Gast Bij wordt wekelijks gemaakt door een presentatieteam bestaande uit Johan Staes, Jacqueline Prummel, Wim Vervoort, Rian Voesenek en Jeanny Wouters. Deze zondag presenteren Jeanny en Jacqueline. Als gasten hebben zij onder andere Ruud Kools die per fiets een bijzondere tocht maakte en daarmee geld inzamelde voor een goed doel. Ook liggen er nog lijntjes uit naar diverse verenigingen en organisaties. Te Gas Bij besteed wekelijks aandacht aan actuele onderwerpen die spelen in de beide gemeenten, in de politiek, bij verenigingen of organisaties.
Afterscool Radio
Daarna is het om 14.00 uur de beurt aan de  jeugd. Afterscool Radio is een radioprogramma dat wekelijks wordt gemaakt door twee groepen kinderen: voor en door de jeugd uit Baarle, met nieuwe muziek, de huiswerkplaat, moppentrommel en jeugd nieuws uit binnen- en buitenland.

Teenage Radio
De jeugd met wat meer radio ervaring mag wekelijks op vrijdagavond helemaal zelf een programma maken. Deze zondag zijn zij vanaf 15.00 uur aan de beurt om hun kunnen te tonen en hun muziek te laten horen, vooral dance. Maar ze draaien ook verzoekplaatjes!

Hitdossier XL
Het laatste uur, en misschien worden het er wel twee, is voor dj Pascal Bruurs. In zijn programma onderdelen als de Border Top 10 met de hits van beide zijden van de grens. Top 100 Battle, Pascal’s Platenkast, Vandaag in de Historie. En tussendoor Nieuws uit Baarle, Baarle in de Media zodat luisteraars ook lokaal worden bijgepraat en op de hoogte gehouden. Pascal’s Danspaleis sluit deze hopelijk zonnige zondagmiddag af, Pascal laat graag de lekkerste dansmuziek horen uit meer dan 50 jaar popgeschiedenis.

Klinkt goed allemaal, kom zeker kijken of luister via de radio naar De Zomer van Baarle, de hele zondagmiddag 4 juli vanuit de tuin van cultuurcentrum Baarle. De bar is open, het terras gezellig zeker als u er bent!

Gegevens

Datum:
4 juli
Tijd:
13:00 CEST
Kosten:
Gratis

Locatie

tuin cultuurcentrum

Organisator

Lokale omroep Baarle