SJB: jeugdfietsdagen

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

SJB: jeugdfietsdagen

13/07/2020 | 08:00 - 18/07/2020 | 17:00 CEST

Informatie voor deelnemers en ouders

De Wielerzesdaagse kan helaas niet doorgaan dit jaar. In de week van 13 t/m 18 juli organiseren we de Jeugdfietsdagen 2020. Een fietsactiviteit voor kinderen die groep 3 / klas 1 hebben doorlopen t/m 15 jarigen. Aan deze activiteit kunnen kinderen uit Baarle en omliggende dorpen deelnemen. Het aantal deelnemers per dag is beperkt, we zullen bij het inschrijven geen voorrangsregeling of zo hanteren. Dus vol is vol…

Wat zijn de Jeugdfietsdagen 2020?

We gaan in de week van 13  t/m 18 juli een paar dagen fietsen:

 • maandag 13 en donderdag 16 juli:
  Op die twee dagen organiseren we een fietsactiviteit voor de kinderen uit de klassen 3 en 4 ofwel de groepen 5 en 6 van de basisschool.
 • dinsdag 14 en vrijdag 17 juli
  Op die twee dagen organiseren we de fietsactiviteit voor de kinderen uit de klassen 5 en 6, ofwel de groepen 7 en 8 van de basisschool. EN
  Op diezelfde dagen voor leerlingen van het middelbaar onderwijs tot en met 15 jaar.
 • woensdag 15 en zaterdag 18 juli
  Op die twee dagen organiseren we de fietsactiviteit voor kinderen uit de klassen 1 en 2 ofwel de groepen 3 en 4 van de basisschool.

Net zoals bij de Wielerzesdaagse rijden we in groepjes, met leiding, onderweg doen we spelletjes, we hebben drankpauzes en een middagpauze. Met de spelletjes kun je strijden voor een prijsje. Bij de W6D hebben we verschillende momenten waarbij we met veel mensen bij elkaar zijn, dat is i.v.m. de Coronamaatregelen niet mogelijk. De opzet van deze activiteit is zodanig dat deze past in de Coronamaatregelen, beide gemeenten hebben getoetst en hebben hun goedkeuring gegeven.

Hoe doen we dit in het kader van de Coronamaatregelen.

De overheid heeft een protocol opgesteld waar we ons aan moeten houden. Het komt er op neer dat we ‘bubbels’ maken van 50 personen. Binnen zo’n bubbel mogen kinderen met elkaar spelen en buiten sporten zonder de 1,5 meter regel in acht te nemen. Waar we voor moeten zorgen is dat de bubbels niet met elkaar in contact komen en dat hebben we geregeld. Zie hieronder bij Corona protocol.

Wie kan deelnemen?

Kinderen die groep 3/klas 1 hebben doorlopen t/m 15-jarigen kunnen deelnemen aan deze activiteit. Het Coronaprotocol verbindt daar echter wel enkele voorwaarden aan. Zie hieronder Corona Protocol – Je mag deelnemen tenzij.

Meer info: https://jeugdwerkbaarle.org/jeugdfietsdagen-2020/

Gegevens

Begin:
13/07/2020 | 08:00 CEST
Einde:
18/07/2020 | 17:00 CEST

Locatie

cultuurcentrum Baarle

Organisator

Stichting Jeugdwerk Baarle