Ken je cultuurcentrum en speel mee!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ken je cultuurcentrum en speel mee!

18 februari | 08:00 - 7 maart | 00:00 CET

De afgelopen dagen heb je al enkele proevertjes kunnen ontdekken via onze socials of onze website. Of je vond de puzzel in de bibliotheek toen je je boeken ging ophalen.
Vanaf nu is ons speurspel helemaal volledig en kan je het helemaal afwerken. Je kan er prijzen mee winnen van lokale handelaars.

Door de gekende pandemie kan je helaas het cultuurcentrum niet meer bezoeken. We kunnen in de verschillende ruimtes ook bijna geen activiteiten meer mogelijk maken. Je zou haast gaan vergeten hoe de lokalen en de gangen eruit zien. De tientallen clubs en verenigingen kunnen voorlopig geen activiteiten organiseren. Je zou haast gaan vergeten hoeveel mensen die clubs met elkaar verbinden en met hoeveel vrijwilligers ze alles organiseren. Maar daar steken we een stokje voor. We maken de lokalen en de verenigingen terug meer zichtbaar.

Hoe werkt het speurspel?

We hebben 25 vragen voor jullie. De antwoorden verwijzen naar een lokaal of een vereniging in het cultuurcentrum. Van elk antwoord heb je een bepaalde letter nodig. Als je alle gevonden letters op een rijtje zet, heb je een zin. En die zin moet je ons bezorgen.

Het is een fijn spel om alleen te spelen maar je kan het uiteraard ook met je gezin, met je partner, met je familie spelen. Sommige vragen zijn poepsimpel, andere zijn dan weer wat moeilijker. Bij verschillende vragen kan je tips vinden om de antwoorden makkelijker te vinden. Ook op onze Facebook-pagina verschijnen regelmatig tips. Hou onze socials dus in de gaten.

Wat valt er te winnen?

Als cultuurcentrum staan we helemaal achter het idee om lokaal te shoppen en niet enkel via grote online-platformen. We willen de lokale handelaars dan ook steunen en een hart onder de riem steken. We hebben onze prijzen gekocht bij vijf lokale handelaars: Boerderij van Kukelekoe (Nieuw in Baarle), Baarle’s Specialiteitenhuis, Het Smokkelbroodje, Melktap Ulicoten en Het Vaneleke Zondereigen .

Hoe mee doen?

Stuur het antwoord, in dit geval de zin, naar esther@cultuurcentrumbaarle.eu. Je kan de zin ook appen naar 0031 6 27 53 17 82. Je kan het antwoord ook naar ons opsturen of in onze brievenbus stoppen.

Vergeet zeker niet je naam en een mailadres of telefoonnummer te vermelden waar we je kunnen bereiken.

Zondag 7 maart middernacht is de deadline voor de inzendingen.

Waar kan ik het spel vinden?

  • Je kan het spel hier downloaden of bekijken.
  • Je kan het vinden aan de balie van de bibliotheek.
  • Je kan het verder ook vinden bij de 5 lokale handelaars.
  • Of als je graag een exemplaar in je brievenbus ontvangt, mail je Esther. Ze zorgt ervoor dat een exemplaar opgestuurd wordt.

 

Gegevens

Begin:
18 februari | 08:00 CET
Einde:
7 maart | 00:00 CET