Talententocht: Recreatieve fietstocht voor het hele gezin

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Talententocht: Recreatieve fietstocht voor het hele gezin

20 september | 13:00 - 17:30 CEST

Gratis

Zondagmiddag 20 september heb je de mogelijkheid om een “Rondje Baarle” mee te fietsen. De afstand is ongeveer 30 kilometer en gaat voornamelijk over rustige wegen en fietspaden dwars door het mooie buitengebied van Baarle.
Onder de noemer “Talententocht” maakt men al fietsend verbinding met Baarle en al haar kerkdorpen. Deze Talententocht is georganiseerd door cultuurcentrum Baarle. De plaatselijke talenten komt je vanzelf onderweg tegen. Vanaf 13.00 uur kan je starten vanuit de 4 zogenaamde Ankerpunten op deze route.

De start / ankerplaatsen zijn :
Baarle  cultuurcentrum Baarle : ingang via de Molenbaan
Zondereigen Parochiezaal : Zondereigen 84
Castelré Café In Holland : Schootsenhoek 23
Ulicoten De Bremerpoort ; Bernardusstraat 17

Op elke ankerplaats is de fietsroute op te halen welke je naar het volgende ankerpunt brengt. Deelname fietstocht is       gratis.
Breng een mondkapje mee  en doe deze op bij drukte of waar het verplicht is (parochiezaal Zondereigen)  Fiets de zomer uit en
geniet van onze lokale talenten. Tijdsduur:  13.00 uur tot 17.30 uur. Respecteer de onderlinge afstand van 1.5 meter.

Vanwege de coronamaatregelen is het niet mogelijk om op elke Ankerplaats een consumptie te nuttigen. Er is niets op tegen om zelf wat drinken mee te nemen en onderweg op een bankje genietend van het mooie uitzicht deze te nuttigen of maak gebruik van de plaatselijke horeca. Bij elk ankerpunt is de mogelijkheid om naar de wc te gaan, wat te rusten en talenten te bekijken en het ophalen van de fietsroute naar het volgend ankerpunt.

Lees hier het lijstje van de deelnemers

Muziekacademie De Noorderkempen, l’histoire oude verftechnieken, keramiek Greetje Oldewarris, Hoe vermeerder je planten door te scheuren Nel Wens, Schilderijen en tekeningen Ludo Jespers, Open tuin fam. Van Gils, Grafiekwerken Maggie van Mechelen, All round kunstenares Stephanie Gillis, Keramiek Frans van Gils, Schilderwerk op linnen / pakje met een glimlach / Kletspotten Nel en Hennie de Wijs, Aquarellen Baarle en omgeving Marlies van de Ven, Zang Jaqueline van de Kaa, Keramiek Christian Huijnen, ambachtelijk Goudsmit Daniélle Vriens, Haak en breiclub “een steekje vast”, Trampoline springen Milan Adams-Lieke Jansen-Nina Schellekens-Rick Honcoop, rondrit Liefhebbers Oude tractoren en rondrit Mannen op oude brommers, De Flandriaboys.


TIPS

  • Haal je route met wegbeschrijving op bij de vier ankerplaatsen: cultuurcentrum Baarle, parochiezaal Zondereigen, de Bremerpoort Ulicoten en Café In Holland Castelré.
    Daarna kan je met je fiets of een ander vervoermiddel naar alle plaatsen rijden.
  • Op de vier ankerplaatsen kan je verschillende talenten uit Baarle ontmoeten.
    Een aantal mensen ontvangen jullie thuis. Op het infobladje staat alle informatie.
  • Je kan onderweg de gele pijlen “open dag” volgen.
  • Op de meeste ankerplaatsen kan je ook iets drinken.
  • Breng zeker je mondkapje mee en zet het op waar nodig of gewenst.

Gegevens

Datum:
20 september
Tijd:
13:00 - 17:30 CEST
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Locatie

cultuurcentrum Baarle

Organisator

cultuurcentrum Baarle