GEMEENSCHAPSVERGADERING cultuurcentrum Baarle

Online op woensdag 18 november 20h00

De Corona-maatregelen zorgen voor een ongewone situatie in onze samenleving. We organiseren minder activiteiten, we zien mekaar niet meer zoveel, we kunnen moeilijker overleggen. Toch proberen we voortdurend de verbinding te maken omdat we er nood aan hebben. Omdat het nodig is.

Onze jaarlijkse gemeenschapsvergadering kunnen we niet fysiek organiseren in het cultuurcentrum, met achteraf een drankje en een hapje. Toch willen we deze vergadering organiseren via een Teams-meeting.

Op woensdag 18 november om 20h00 nodigen we iedereen graag uit op de jaarlijkse gemeenschapsvergadering van cultuurcentrum Baarle. Dit jaarlijks overleg is bedoeld voor alle clubs en verenigingen die gebruik maken van de infrastructuur en diensten van het cultuurcentrum. Maar misschien ben je ook op een andere manier betrokken bij onze werking. Ook dan ben je welkom in onze online-meeting.

Alle clubs en verenigingen hebben we een uitnodiging ontvangen. Is dat niet het geval of wil je als geïnteresseerde er toch bij zijn? Dat kan. Mail ons je verzoek en we sturen je de uitnodiging.

Blijf ondertussen zorgen voor elkaar en wees lief voor jezelf.

Benieuwd naar het verslag van deze gemeenschapsvergadering? klik hier