Winnaars enquête  ‘De Zomer Van Baarle’

Winnaars “de Zomer van Baarle”

Cultuurcentrum Baarle werkt aan de tweede editie van “de Zomer van Baarle”. De eerste interne besprekingen zijn achter de rug. We hebben de vorige editie met de collega’s en deelnemende verenigingen geëvalueerd. Dat leverde ons zeer bruikbare tips op.

De voorbije weken kon je op de site van het cultuurcentrum een bevraging online invullen. De bevraging polste naar jullie ervaringen met de de concerten, de workshops, de prijzen, de infrastructuur, de aankleding… We vroegen verder naar jouw inspiratie en tips voor een nieuwe editie.

We kregen een 60-tal ingevulde enquêtes in onze mailbox. Alvast dankjewel daarvoor.

We zijn jullie dankbaar voor de positieve vibes die jullie hadden over de eerste editie. We lazen veel waardering voor het initiatief, het aanbod en de variatie erin, de infrastruc-tuur met de bar, het podium en de luifel… Bovendien voldeed het aanbod ook aan de verwachtingen die jullie hadden. Een goede match dus.

Jullie bezochten gemiddeld twee activiteiten en waren zeer tevreden over de inkomprijzen. Ons aanbod plannen op vaste dagen werd gewaardeerd. Optredens van plaatselijke bands vielen goed in de smaak. Jullie adviseerden ons om meer kansen te bieden aan plaatselijke muzikanten, ook tijdens het jaar. “De Zomer van Baarle” was georganiseerd in zeer sfeervolle locatie in een prachtige tuin.

Toch zagen jullie ook verschillende verbeterpunten. Jullie verwachten meer aankleding en meer sfeerverlichting. Het zitcomfort van de stoelen kan verbeterd worden. Jullie willen altijd en bij elke activiteit kunnen pinnen.

Jullie gaven ons ook heel wat inspiratie: namen van muziekbands en workshops, voorstellen voor aankleding… Fijn om te lezen. Sommige van jullie suggesties deden we al. Zo kwam de tip om alles aan te kondigen in Ons Weekblad, terwijl daar elke week al het programma algemeen en in detail werd toegelicht.

De leukste suggesties waren om te zorgen voor meer zon en voor de afschaffing van corona. We zullen er werk van maken…

Oh ja, die suggestie om Abba en The Rolling Stones naar Baarle te halen… We weten het niet zo goed of die wel in onze planning passen. (grapje)

Velen van jullie wilden expliciet de organisatoren bedanken voor het fijne, boeiende aanbod om via “de Zomer van Baarle” vakantie in eigen dorp te kunnen houden. Oprecht bedankt.

Winnaars

We beloofden jullie om enkele prijzen weg te geven. Onderstaande mensen kunnen gratis naar de concerten en de workshops. We brengen de winnaars nog persoonlijk op de hoogte van hun prijs.

Dit zijn ze: John Tielemans, Gilberte Smolders, Annie van Alphen, Mark van Elswijk, Sandra Verhoeven en Karel Gulickx.

Proficiat.