Affiche-ambassadeur De ZOMER van BAARLE

Tijdens de derde editie van De ZOMER van BAARLE zijn er meer dan 50 activiteiten te bezoeken. Natuurlijk wil iedere organisator dat zijn evenement goed bezocht wordt.

De activiteiten zijn voor verschillende doelgroepen: kinderen, gezinnen, volwassenen, jongeren, senioren of buurtbewoners.  Elke activiteit is het waard om bezocht te worden.

Heb jij thuis een raam waar wel wat mensen langs komen? Of een grote deur waar je een affiche kan ophangen? En wil je daarmee alle organisatoren helpen? Dan ben jij de geknipte persoon die we zoeken.

We bezorgen tijdens de ganse “ZOMER van BAARLE” affiches van de activiteiten. Of je komt ze bij ons ophalen. Jij hangt de affiches voor je raam of aan je deur. De oude gooi je in de papierbak of mag je bijhouden als herinnering. DE ZOMER VAN BAARLE organiseren we vanaf 29 juni tot en met 9 september. Afhankelijk van hoeveel en hoelang je affiches wil ophangen, bezorgen we je niet alleen onze warme dank. Maar met veel graagte ook inkomtickets en/of drankjetons.

Wil jij ons helpen deze activiteiten te laten slagen meld je dan aan als Affiche-ambassadeur met je naam, adres en contactgegevens via info@cultuurcentrumbaarle.eu

Dankjewel alvast.

De ZOMER van BAARLE is een project van cultuurcentrum Baarle, samen met Plus Etage, Stichting Jeugdwerk Baarle, Dorpsteam Baarle, bibliotheek Theek 5, Academie de Noorderkempen, Seniorenvereniging Baarle-Nassau, OKRA, KBO Ulicoten, Zonnebloem, Samana, muziekvereniging Sint-Remi, MOOOV Filmfestival en De La School Baarle-Nassau.