Expositie

mensen met geheugenproblemen

Dit jaar breiden we de tentoonstelling uit met foto’s die de thematiek van dementie op een respectvolle, originele manier in beeld brengt. Met de foto’s willen we het thema “Samen aan tafel”  op diverse manieren in beeld brengen. Hier lees je de persoonlijke verhalen van de deelnemers aan de expositie. 

De kunstwerken werden gemaakt door zorginstellingen uit de buurt: dagopvang Het Welzijn uit Baarle, Stichting Zorgboerderij Chaamdijk uit Chaam, Janshove uit Baarle, Studio 10 uit Gilze, Thebe De Hoogt uit Alphen en Dagopvang Ravels. “De Tuinen van Schaluinen” uit Baarle en CADO uit Weelde werkten mee aan de fototenstoonstelling.

Week van Dementie is een project van Werkgroep Dementievriendelijke gemeenschap Baarle en cultuurcentrum Baarle, met structurele steun van gemeente Baarle-Nassau en gemeente Baarle-Hertog. Het project heeft dit jaar extra projectsteun van CERA en Goeie Ideeënfonds Baarle-Nassau.

Dominique van Huffel is de fotograaf die op een warme, respectvolle manier de beelden maakte. Meer?  www.fotovanhuffel.be of info@fotovanhuffel.be

Na De Week van Dementie reist de fototentoonstelling naar andere plekken in Baarle en omgeving. Wil jij de tentoonstelling (of een gedeelte) ook hosten in je organisatie? Mail ons via wim@cultuurcentrumbaarle.eu