Activiteiten Baols Bakske januari en februari 2024.

Het Baols Bakske is een laagdrempelige ontmoetingsactiviteit voor alle inwoners uit onze gemeente voor jong en oud. Wekelijks vinden er verschillende activiteiten plaats georganiseerd door het team van Dorpsverbinder Eveline Beemster en vrijwilligers

Donderdag 18 januari: Gezellig samenzijn onder het genot van koffie/thee en wat lekkers. Beweegsportcoach Floor komt weer voor de beweging. Daarnaast gelegenheid tot het doen van een gezelschapsspel en natuurlijk samen bijkletsen.

Donderdag 25 januari: DIGIBINGO: De DigiBingo lijkt heel erg op gewone bingo, maar een aantal cijfers zijn vervangen door plaatjes uit de digitale wereld. Denk bijvoorbeeld aan het icoon voor bluethooth, favorieten of wifi. Door middel van de DigiBingo leer je op een leuke en vrijblijvende manier meer over de digitale wereld, het omgaan met je smartphone of tablet. Deelname aan de bingo is gratis en start 14:30 uur. Natuurlijk komt Beweegsportcoach vooraf weer een half uurtje met deelnemers die dit willen in beweging.

Donderdag 1 februari: Gezellig samenzijn onder genot van koffie/thee en wat lekkers. Beweegsportcoach Floor komt weer voor de beweging. Daarnaast gelegenheid tot het doen van een gezelschapsspel en natuurlijk samen bijkletsen.

Donderdag 8 februari: Gezellig samenzijn onder genot van koffie/thee en wat lekkers. Beweegsportcoach Floor komt weer voor de beweging. Daarnaast gelegenheid tot het doen van een gezelschapsspel en natuurlijk samen bijkletsen.

Donderdag 15 februari: Muziekmiddag met onze vertrouwde plaatjesdraaier Staf van Aelst. Ook beweegsportcoach Floor komt weer voor de beweging. Daarnaast gelegenheid tot het doen van een gezelschapsspel en natuurlijk samen bijkletsen.

Donderdag 22 februari: High-Tea. Deze wordt georganiseerd door 3 leerlingen van het Odulphuslyceum uit Tilburg. Zij verzorgen vanuit een schoolopdracht een gezellige middag waarbij samenkomen en verbinding centraal staan. Deelname is gratis. Graag voor uiterlijk 15 februari aanmelden bij dorpsverbinder Eveline (06 4516 0623) evelinebeemster@contourdetwern.nl

Donderdag 29 februari: Gezellig samenzijn onder genot van koffie/thee en wat lekkers. Beweegsportcoach Floor komt weer voor de beweging. Daarnaast gelegenheid tot het doen van een gezelschapsspel en natuurlijk samen bijkletsen.

Kan je door omstandigheden niet zelfstandig kunnen komen? Bel dan met Dorpsverbinder Baarle Nassau Eveline Beemster.  (+ 31 (0) 645 160 623) of stuur een mail naar evelinebeemster@contourdetwern.nl

Indien mogelijk halen we je op en brengen we je thuis.

Elke donderdagmiddag
tussen 13.30 en 16.00 uur

Deelname is gratis.
Meer weten? www.bijzonderbaarle.nl