za 17 augustus 2024

Concert; Nol Havens & Band

Nol Havens treed op met een stel geweldige muzikanten die ook mee hebben gespeelt op het album “Doe mij maar alles” uit 2022.

De Band:

Gitarist Tom Vanstiphout uit België is gitarist en producer van dit album. Hij speelde voorheen bij Zaz, Clouseau, Adamo, Bart Peeters, Stef Bos. Momenteel is Tom vaste gitarist bij Milow en Roxy Music/Bryan Ferry. Pianist Johan Hendriks speelt bij VOF de Kunst en de Edwin Evers band en is vaste pianist van Nol Havens. Bassist Eric van der Westen is een grote naam in de jazzwereld en speelde wereldwijd met grote artiesten. Eric tourde jarenlang met Sezen Aksu. Lean Robbemont hoort bij de meest gevraagde drummers van Nederland. Lean speelde bij Alain Clark en deed studiowerk voor veel Nederlandse artiesten.

De Voorstelling:

Een muzikaal overzicht van de afgelopen 45 jaar. Suzanne, Oude liefde roest niet en Een kopje koffie zullen niet ontbreken met de bijbehorende soms hilarische verhalen. Maar toch vooral de nieuwe zeer persoonlijke songs zijn de moeite waard en worden erg gewaardeerd door het publiek.

 

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

za 17 augustus 2024

Tijd

20:30 - 23:00

Kosten

€15,00

Locatie

Tuin cultuurcentrum Baarle

Comments are closed.