Sociaal Kerstdiner (GRATIS)

Cultuurcentrum Baarle werkte afgelopen jaren meer dan graag mee aan het verbindend kerstdiner, de paasbrunch… We ondersteunen en promoten heel wat sociale initiatieven.
Het blijven barre tijden met nu weer de hoge energieprijzen. Ook andere kosten swingen de pan uit. We zijn met z’n allen nog aan ‘t bekomen van de coronapandemie. Die heeft ons allen hard getroffen in ons hart.

Net daarom willen we ook in de kerstperiode met het cultuurcentrum een warm huis zijn waar iedereen welkom is, waar we iedereen wil verbinden.
Met dit verbindend kerstdiner willen we iedereen die er behoefte aan heeft een fijne kerst en een warm hart bezorgen.

Op tweede Kerstdag organiseren we samen met Brownies & Downies Baarle en een bevlogen team van vrijwilligers een gratis verbindend en sociaal kerstdiner. Deze vrijwilligers zijn actief bij Boals Bakske en de Lunchclub.

Samen Kerst vieren is leuk. Het brengt je in contact met andere inwoners. Samen genieten is leuker dan alleen.
We heten iedereen op de middag welkom met een welkomstdrankje. We serveren een lekkere warme driegangenmenu die gemaakt wordt door de medewerkers van Brownies & Downies. Tussendoor zorgen we voor gezellige babbels en leuke animatie met muziek. Tijdens de middag spelen we enkele rondjes bingo. Misschien ga je wel naar huis met een mooie prijs.
De tafelversiering wordt gemaakt door de leerlingen van basisschool de Uilenpoort.

Wil je meegenieten in ons pop-up restaurant? Of ken je iemand die wel wat extra kleur in zijn/haar leven kan gebruiken? Meld je dan zeker aan.
Wil je komen maar is het vervoer lastig? Meld dit dan ook. We zorgen ervoor dat je opgehaald en terug thuis gebracht wordt.

Het diner wordt gesponsord door Stichting Zorg en Ondersteuning Baarle.

Inschrijven:

We hebben ons best gedaan om het inschrijven / reserveren  via onderstaand inschrijfformulier zo  gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Mocht het toch niet lukken om in te schrijven / reserveren, mag je ons natuurlijk altijd bellen. We helpen je dan graag verder.

Voer hier eventueel een 2e telefoonnummer in.

Het evenement is afgelopen.

Datum

26 dec 2022
Verlopen!

Tijd

12:00 - 17:00
Categorie

Organisator

cultuurcentrum Baarle
Telefoon
0135078233
Email
info@cultuurcentrumbaarle.eu

Comments are closed.