dinsdag 9 juli 2024
Afgelopen

Wielerzesdaagse

Het grote wielerspektakel van Stichting Jeugdwerk Baarle gaat binnenkort weer van start en wel voor de 56e keer!
In de week van maandag 8 juli tot en met zaterdag 13 juli 2024 zal de streek rond Baarle weer doorkruist worden door zo’n 600 deelnemers samen met ruim 170 leiders en leidsters tijdens de enige echte Wielerzesdaagse. Hopelijk wordt het voor iedereen een heel gezellige vakantieweek. Een zonnige W6D, dat hebben de deelnemers na een druk schooljaar allemaal verdiend!

Start en aankomst
Op maandagochtend 8 juli 2024 zal de W6D officieel van start gaan. De vertegenwoordigers van de beide Baarlese gemeentebesturen zijn hiervoor uitgenodigd. Start en aankomst vinden steeds plaats op de parkeerplaats van Cultuurcentrum Baarle (CCB).

Ook dit jaar begint iedere ochtend stipt om 9.30 uur met de prijsuitreiking van de voorgaande dag. Daarna vertrekken de ploegen één voor één. De aankomst is niet zo nauwkeurig te plannen, maar meestal tussen 16.00 en 17.30 uur. De ploegen komen dan met kleine tussenpozen bij de finish aan. De ploegen hebben iedere dag een andere startvolgorde. Dat is ook de aankomst volgorde in de namiddag.

Ouders en overige belangstellenden zijn bij start en aankomst natuurlijk van harte welkom. Tijdens het wachten bij de start is het mogelijk om een kopje koffie, thee of pakje drinken te kopen bij de koffiekraam.
Tip: neem hiervoor contant geld mee!

 

Het evenement is afgelopen.

Datum

dinsdag 9 juli 2024
Afgelopen

Tijd

Hele dag

Organisator

Stichting Jeugdwerk Baarle
Stichting Jeugdwerk Baarle
Telefoon
0135078035
Email
info@jeugdwerkbaarle.org
Website
http://jeugdwerkbaarle.org

Comments are closed.