Groot deel van cultuurcentrum Baarle weer open!

De afgelopen weken is er hard gewerkt in het trappenhuis waardoor er nu 6 lokalen terug in gebruik kunnen worden genomen.

Direct na het afronden van de herstelwerkzaamheden hebben de facilitair medewerkers van het cultuurcentrum alle zeilen bijgezet om alle ruimten ook weer schoon te krijgen. Ondanks dat dit een flinke klus was zijn ze er in geslaagd om dit af te ronden zodat we vanaf donderdag 11 april de gebruikers weer kunnen ontvangen.

Hoewel een groot deel van het gebouw dus weer gebruikt kan worden is nog niet voor alle gebruikers hun eigen lokaal beschikbaar. Het is mooi om te zien hoe deze situatie leidt tot nieuwe verbindingen. Zo gaan onder andere de biljarters van de W-groep en de senioren samen biljarten en omroep Baarle en OKRA een lokaal delen.

De voorbereidingen voor fase 2B, de herstelwerkzaamheden in Theek 5, duren iets langer omdat alle boeken, vanwege stofoverlast, verplaatst moeten worden. We verwachten dat hier in de loop van volgende week mee wordt gestart zodat ook Theek 5 weer terug kan naar hun eigen locatie.

Concreet: Vanaf donderdag 11 april zijn de volgende zalen ook weer open:

  • De la Salle zaal
  • Hobbyzolder
  • EHBO lokaal
  • Judo 1 en 2
  • Crea-atelier (judo 3)