Mannencirkels

In verbinding komen met je gevoel, met elkaar en met alles wat er diep van binnen in jou leeft. Breng jouw man-zijn tot leven! Veel mannen leven tegenwoordig in hun hoofd. Rationeel, analytisch en functioneel. We leven meer vanuit automatisme en aanpassing dan vanuit zelfbewustzijn, passie en levensvreugde. Werk, familie en gezin eisen veel van onze aandacht en energie op. En met beeldscherm en telefoon vullen we de overgebleven tijd op.

De dromen die we koesterden zijn naar de achtergrond verdwenen. Hoeveel van jouw dromen zijn er uitgekomen? En belangrijker nog, hoeveel zijn er nu nog in leven? Veel mannen hebben moeite om bij hun gevoel te komen of hun gevoel te delen. De verbinding met onze passie, het vuur van waaruit we leven lijkt te zijn uitgedoofd.

Werkelijke kracht ontstaat vanbinnen. Door het verbinden van jouw drie grootste schatten: HOOFD, HART EN ONDERBUIK. In plaats van het steeds maar weer in je eentje uit te zoeken, aan te modderen zonder echte vooruitgang, kun je er zelf voor kiezen om de verbinding aan te gaan. Thema’s die vaak aan bod komen zijn relaties, zingeving, vaderschap, liefde & seksualiteit, carrière & geld, spiritualiteit & religie, en omgaan met boosheid en frustratie.

 

INTRODUCTIE

Twee avonden kan je langskomen om kennis te maken, om te kijken, voelen en proeven of deze cursus iets voor jou is. Deze sessies zijn gratis. Daarna kan je aansluiten als je wil. Je mag uiteraard meteen inschrijven voor de hele reeks.

 

Introductie: 2 bijeenkomsten van 2 uur op dinsdag 3 en 10 oktober 2023, 19.30 uur

Lessen: start op dinsdag 17 oktober 2023, 19.30 uur

 

Docent: Bas Brand Heek

 

Datum & tijd
Introductie: dinsdag 3 en 10 oktober 2023, 19.30 uur

Lessen: start op dinsdag 17 oktober 2023, 19.30 uur

Aantal lessen
Introductie: 2 bijeenkomsten
van 2 uur/ 3 en 10 oktober


Lessen: 6 lessen van 2 uur

17 en 31 oktober + 14 en 28 november + 12 december + 9 januari

Max. aantal deelnemers
8

Kosten
Introductie: GRATIS
Lessen: € 135,- per persoon

Locatie
cultuurcentrum Baarle

Telefoon
013 507 82 33

Email
info@cultuurcentrumbaarle.eu