Graag stel ik me aan jullie voor!

Mariëlle Lauwers, 48 jaar, getrouwd en moeder van 2 jongens van 17 en 16 jaar. Sinds mei 2021 woonachtig in Baarle Nassau.

Vanaf december 2023 mag ik de communicatie gaan verzorgen voor cultuurcentrum baarle, een uitdaging waar ik ontzettend veel zin in heb. Mijn achtergrond en opleiding liggen in de marketing en communicatie waar ik ook jaren met plezier heb gewerkt bij verschillende commerciële bedrijven. Zo’n 10 jaar geleden heb ik het roer omgegooid omdat ik meer sociaal maatschappelijk bezig wilde zijn en mocht ik als beheerder mijn bijdrage leveren aan de wederopbouw van het Cultureel Centrum “Den Heuvel” in Alphen. Een ontzettend mooie ervaring van ruim 5 jaar waar ik veel van heb geleerd en met plezier op terug kan kijken. Omdat ik in die tijd opgroeiende kinderen had met de nodige uitdagingen vond ik de schoolbanken terug en heb een HBO opleiding tot coach gevolgd waarna ik mijn eigen praktijk ben begonnen “HelpfulHorse”. En inderdaad in mijn coaching gebruik ik ook paarden. Deze paarden zijn tevens mijn grootste hobby die ik mag delen met mijn jongste zoon.

Nu de kinderen ouder zijn en werken is er naast mijn werk als coach ruimte voor nieuwe dingen en dan blijft communicatie toch wel echt mijn ding. Dit is voor mij dus het perfecte moment om na onze verhuizing naar Baarle ook in deze gemeenschap sociaal actief te zijn.

Ik kijk ernaar uit om iedereen te ontmoeten. Je vindt mij op maandag, woensdag en donderdag in het kantoor bij de receptie.

Via marielle@cultuurcentrumbaarle.eu kun je me altijd bereiken.