Oproep vrijwilligers De ZOMER van BAARLE

 

Wie heeft ook zo’n zin in….De ZOMER van BAARLE!

Wij in ieder geval wel. De line-up is zo goed als rond, de activiteiten bijna allemaal ingevuld en de taakverdeling…. nou daar kunnen we nog wel wat hulp bij gebruiken!

De tuin van het cultuurcentrum blijft de centrale plek voor “De ZOMER van BAARLE”. Op die plek organiseren we samen met heel wat partners ongeveer 50 activiteiten.

In de gemeenschappelijke zomer-schoolvakanties zijn er culturele kinderactiviteiten gepland op dinsdagnamiddag. De lezingen en workshops staan traditioneel op woensdagavond in het programma. Elke donderdagnamiddag reserveren we voor de zomerse ontmoetings-momenten met onder meer Baols Bakske. En een reeks veelbelovende en boeiende concerten  kan je op zaterdagavond vinden in onze tuin. Daarnaast organiseren heel wat verenigingen nog activiteiten

De Zomer van Baarle is er voor de inwoners van Baarle en omstreken maar voor een deel ook dóór de inwoners van Baarle, want zonder de hulp en inzet van vele vrijwilligers zou een groot deel van de activiteiten niet door kunnen gaan. Niet alleen voor de Zomer van Baarle trouwens maar ook bij andere activiteiten zijn we blij dat we een beroep op hen kunnen doen. Vrijwillig is niet vrijblijvend dus deze groep mensen is voor ons echt belangrijk en om ervoor te zorgen dat het ook voor iedereen ook leuk blijft kunnen we altijd aanvulling gebruiken in ons vrijwilligers team. Zo kunnen de taken goed worden verdeeld en blijft de belasting in een mooie balans.

Lijkt het jou ook leuk om tot dit team te behoren? Vind je het leuk om tijdens een concert achter de bar te staan, hou je van wandelen en wil je ons helpen flyers rond te brengen? Word je gelukkig van het aankleden en mooi maken van een feest locatie, ontvang je graag mensen of vind je het leuk om aan de kassa te staan? We hebben genoeg taken die we nog moeten verdelen, dus wees welkom!

Warme dank voor jullie hulp

We overladen jullie met onze warme dank. Uiteraard mag je de activiteit gratis bijwonen. We bieden drankjes aan. Na “De ZOMER van BAARLE” organiseren we nog een dankjewel-moment voor jullie allen.

Lijkt het je wat ons te helpen meld je dan aan via paul@cultuurcentrumbaarle.eu  (Mail je naam, telefoonnummer en wat je graag zou doen.)

Meer via www.cultuurcentrumbaarle.eu