Oproep vrijwilligers en fotografen De ZOMER van BAARLE

 

Doe jij mee? Vrijwillige fotografen en vrijwilligers gezocht

De derde editie van “De ZOMER van BAARLE” wordt volop voorbereid. Op woensdagavond 28 juni starten we zeer graag dit boeiend festival met een openingsreceptie voor iedereen. Daarna kan je tot en met 10 september ongeveer 50 activiteiten bezoeken. We zijn nog op zoek naar fotografen en vrijwilligers.

De tuin van het cultuurcentrum blijft de centrale plek voor “De ZOMER van BAARLE”. Op die plek organiseren we samen met heel wat partners ongeveer 50 activiteiten.

In de gemeenschappelijke zomer-schoolvakanties zijn er culturele kinderactiviteiten gepland op dinsdagnamiddag. De lezingen en workshops staan traditioneel op woensdagavond in het programma. Elke donderdagnamiddag reserveren we voor de zomerse ontmoetings-momenten met onder meer Baols Bakske. En een reeks veelbelovende en boeiende concerten  kan je op zaterdagavond vinden in onze tuin.

Daarnaast organiseren heel wat verenigingen nog activiteiten

Elke activiteit willen we graag in beeld brengen. We maken een mooie fotoreeks voor onze website, onze socials, ons jaarverslag, artikels voor de plaatselijke kranten…

Maak jij graag foto’s? Breng je een activiteit en/of mensen graag op een leuke, originele, verrassende of pakkende manier in beeld? Met of zonder mensen in actie? Heb je tijdens de zomermaanden tijd om één of meerdere activiteiten in beeld te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon.

Wil je graag mee stoelen en tafels klaar zetten? Verspreid je graag mee affiches en flyers? Wil je graag drankjes serveren of mee de kassa doen? Heb je tijdens de zomermaanden tijd om enkele keren hieraan mee te werken? Contacteer ons dan zeker.

  

Warme dank voor jullie hulp

We overladen jullie met onze warme dank. Uiteraard mag je de activiteit gratis bijwonen. We bieden drankjes aan. Na “De ZOMER van BAARLE” organiseren we nog een dankjewel-moment voor jullie allen.

Lijkt het je wat ons te helpen meld je dan aan via paul@cultuurcentrumbaarle.eu  (Mail je naam, telefoonnummer en wat je graag zou doen.)

Meer via www.cultuurcentrumbaarle.eu