Theekaway-punt Theek 5

Vanaf maandag 18 maart hervat bibliotheek Theek 5 gedeeltelijk haar activiteiten in het cultuurcentrum in Baarle. Lenen van boeken is vanaf dan weer mogelijk bij een speciaal ingericht gedeelte bij de receptie, het Theekaway-punt.

Tijdelijk afhaalpunt
Een gedeelte van de receptie van het cultuurcentrum wordt in gebruik genomen als afhaalpunt voor de bibliotheek. Hier kunnen materialen van Theek 5 ingeleverd worden en gereserveerde boeken worden opgehaald. Dankzij deze samenwerking kunnen boeken uit andere Theek 5-vestigingen naar het afhaalpunt in Baarle komen. Door een defect aan het plafond elders in het gebouw en het lopende onderzoek blijft de bibliotheek in Baarle voorlopig nog gesloten.

Informatiepunt Digitale Overheid en Taalhuis

De spreekuren van het Informatiepunt Digitale overheid en het Taalhuis zullen op donderdag van 14.00 tot 15.00 uur plaatsvinden in lokaal 2 van het cultuurcentrum Baarle.

Meer informatie en openingstijden

Reserveren van boeken gaat via www.theek5.nl of bibliotheek.baarle@theek5.nl.

Vermeld het lenersnummer, dat begint met 50087, en welke boeken je graag wilt reserveren. Helaas is de bibliotheek van Baarle voorlopig telefonisch niet bereikbaar.

De openingstijden van het afhaalpunt zijn maandag tot en met donderdag van 14.00 tot 17.00 uur en vrijdag van 14.00 tot 20.00. Op zaterdag is de bibliotheek gesloten. Meer informatie vind je op www.theek5.nl