Vrijwilliger ben je vrijwillig maar niet vrijblijvend. Het belang van vrijwilligers wordt weleens onderschat. En dat is geheel onterecht. Vrijwilligers maken mee de samenleving en zorgen op verschillende manieren voor warme verbindingen.

Tijdens de Week van de vrijwilliger, van 2 tot en met 10 maart zet cultuurcentrum Baarle graag alle vrijwilligers van tientallen verenigingen, clubs, buurtcomité’s, organisaties… in de bloemetjes. Warme dank voor jullie groot engagement, jullie zijn mee het cement van de gemeenschap.

De vrijwilligers van het cultuurcentrum hebben een warm hart en een grote passie voor onze organisatie.

We denken dan aan de mensen die tijdens de Zomer van Baarle tientallen activiteiten mee georganiseerd hebben: bar draaien, kassa, bezoekers begeleiden naar hun plaats, klaar zetten en opruimen…

De inzet van vrijwilligers bij onze sociale projecten is groot. We denken aan de Huiskamer op dinsdagnamiddag, de sociale kerst- of paasdiners, de week van Dementie…

Tot slot werken de bestuurders van onze stichting hard mee op beleidsvlak om van het cultuurcentrum een nog betere organisatie te maken.

Warme en grote dank voor jullie inzet en engagement.

 

MEER

Zelf vrijwilliger worden bij het cultuurcentrum? Mail wim@cultuurcentrumbaarle.eu

Meer weten over vrijwilligerswerk in het algemeen?

www.bijzonderbaarle.nl

www.steunpuntvrijwilligerswerk.nl

www.vlaanderenvrijwilligt.be