9 november 2023
Afgelopen

Extra filmvoorstelling: ‘TRUG IN DE TÈD’

Je hebt nog niet ingeschreven voor de extra filmvoorstelling ‘Trug in de tèd’ op donderdagavond 9 november in de aula van het Cultuurcentrum?

JAMMER! Ook deze vierde voorstelling is volzet…

 

Voor wie al gereserveerd heeft: inloop in de aula van het Cultuurcentrum vanaf 19.00 uur. Aanvang van de film 19.30 uur. De toegang is gratis.

De opnamen zijn gemaakt in de periode 1942 tot en met 1997. De film gaat over maar liefst 35 verschillende onderwerpen die zich in Baarle afspeelden. Erg leuk is dat er heel veel Baarlenaren op te zien zijn! In 2004, 2008 en eind vorig jaar organiseerden wij al filmvoorstellingen met geheel ander filmmateriaal. Die waren toen een groot succes. Heel veel filmpjes zijn aan André Moors beschikbaar gesteld door inwoners van Baarle. André heeft daaruit selecties gemaakt. Ineke van Elswijk heeft het geselecteerde materiaal, samen met opnamen gemaakt door professionele organisaties, samengevoegd tot één film.

De film duurt bijna twee uur, exclusief twee korte pauzes waarin het mogelijk is om -tegen betaling- een drankje te nuttigen. Na afloop zal de bar nog geopend blijven, zodat iedereen die dat wenst nog gezellig kan napraten.

 

Het evenement is afgelopen.

Datum

9 november 2023
Afgelopen

Tijd

19:00 - 23:00

Organisator

Amalia van Solms
Amalia van Solms
Email
info@amaliavansolms.org
Website
https://www.amaliavansolms.org/

Comments are closed.