PlusEtage: Concert: VLEK

Zaal open 20.00, aanvang 20.30
Entree 15 euro, onder 25 jaar 7,50 euro
Reserveren: info@plusetage.nl
VLEK is een bijzonder gedreven en eigenwijs collectief van musici met hun wortels in de geïmproviseerde muziek, jazz en alternatieve rockmuziek. Met gezamenlijk meer dan 150 jaar podiumervaring staan de heren garant voor een muzikale live-belevenis die zijn weerga niet kent! VLEK is ontstaan in 2009 en speelde ondertussen op vele podia en festivals.
Alle bandleden componeren muziek voor VLEK. Met hun nieuwe repertoire hebben ze wederom verrassende muziek uit de hoge hoed getoverd: stuwende dance-beats, vuige rock-riffs, pakkende melodieën, Afrikaanse grooves, en filmische vergezichten.
Een concert van VLEK is een rollercoaster: van melodisch tot weerbarstig, van opzwepend tot verstild, van big band tot heavy metal, van weemoedig melancholisch tot ongegeneerde vrolijkheid. VLEK staat voor speelplezier, avontuur en improvisatie op het scherpst van de snede: verwacht het onverwachte!
Jeroen Doomernik – trompet, Hans Sparla – trombone, Edward Capel – alt-en sopraansax, altklarinet, Jacq Palinckx – elektrische gitaar, Bart van Dongen – keyboards, synthesizer, Bert Palinckx – contrabas, Pascal Vermeer – drums

Het evenement is afgelopen.

Datum

02 jul 2022
Verlopen!

Tijd

20:30 - 20:30

Kosten

€15,00
Categorie

Organisator

PlusEtage
Telefoon
013 507 7652
Email
info@plusetage.nl
Website
http://www.plusetage.nl/Programma/

Comments are closed.