dinsdag 16 juli 2024

Project V – OpenDoek Theaterworkshop

Met de V van vakantie.

Een hele zomer lang, iedere dinsdag van 10.00u – 17.00u kun je de gratis theaterworkshop volgen onder leiding van professionele theatermakers.
Voor alle jongeren tussen 6 – 16 jaar en speciaal voor de jongeren die niet op vakantie gaan en zo toch een mooie invulling hebben van hun zomer. Zodat ook zij aan het begin van het schooljaar een verhaal te vertellen hebben.

We constateerden dat veel initiatieven voor deze doelgroep van korte duur zijn. Denk aan kortingstarieven voor een voetbal- of paardenkamp bijvoorbeeld. Waardevolle initiatieven die kwetsbare kinderen en jongeren een hoge piek in hun vakantie bezorgen. De overige zeven à acht weken van de vakantie slaat echter de verveling vaak terug toe en treedt er zomerverlies op. Daarom organiseren we met Project V niet één kamp van één of twee weken maar komen we één dag per week samen, de hele zomer lang. Zo blijven deelnemers de hele vakantie gestimuleerd en hebben ze steeds iets om naar uit te kijken.

De lessen zijn steeds op dinsdag op de volgende data:
16 juli
23 juli
30 juli
6 augustus
13 augustus
20 augustus
27 augustus

Op donderdag 29 augustus zal er een eindvoorstelling worden gegeven.

Deelname aan dit vakantie project en de lunch zijn gratis en mogelijk gemaakt door:

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

dinsdag 16 juli 2024

Tijd

Hele dag

This widget is displayed if cost is set. In order for the widget in this page to be displayed correctly, please set cost for your last event.How to set cost

Locatie

Tuin cultuurcentrum Baarle

Comments are closed.