Kunstenaars gezocht voor geheime missie

Ben je een beeldend kunstenaar? Maak je muziek? Kan je goed zingen? Bespeel je een instrument? Ben je een acteur? Ben je een schrijver? Of doe je een andere kunstvorm. Individueel of met een groepje of in clubverband?

Cultuurcentrum Baarle is voor een geheime missie op zoek naar kunstenaars van allerlei aard die willen meewerken aan een creatief en uitdagend project. Veel kunnen we nog niet zeggen, maar achter de schermen zijn de voorbereidingen volop gaande.

Een tipje van de sluier willen we graag oplichten. De geheime missie zal resulteren in een activiteit die volledig corona-proof georganiseerd gaat worden en die de deelnemers ook corona-proof kunnen volgen. In heel wat steden kan je met een groepje naar een escaperoom gaan waarbij je via het oplossen van allerlei raadsels kan ontsnappen. QR-codes hoef je maar te scannen met je smartphone of je tablet en een wereld van informatie en beelden gaat open voor je. In bovenstaande tekst staan verschillende tips vinden.

We zijn op zoek naar verschillende kunstenaars die hun werk willen tonen. Dat kan een ingezongen lied zijn, een tekst die voorgelezen wordt, een muziekstukje dat in gespeeld is, een stukje theater, wat schilderijen die getoond worden… Het kan allemaal. We zorgen samen voor een veilige registratie of opname van je idee. Het resultaat wordt zo verwerkt dat heel wat mensen het kunnen zien. We geven je werk en jezelf als kunstenaar de nodige aandacht via onze socials en website, via de pers en Ons Weekblad.

Meer weten of al inschrijven? Mail naar wim@cultuurcentrumbaarle.eu of bel 0032 474 519 527